top of page

Du är en Dubbelnatur

Fyrdubbel är din natur - Din värld och verklighet

Brian Ferry March 2012

Dy envisas med att ha dubbla uppsättningar av sensoriska detektiorer, ögon och öron och detta är mycket dyrt, ja bland det dyraste vi känner till, men också det enda sättet att få fram djup i tillvaron och riktning för navigationen, vi triangulerar och kvadrerar så visst är det tur att du inte är helt platt utan vibrerar i fyra dimensioner.

Läs mer
Cirkelns Kvadratur

Symmetricus Hirearcha Venus 2012

 

Om Cirkelns kvadratur finns det mycket skrivet men än mindre tänkt om någont sätter igång att programmera en dator som skriver kring just cirkelns kvadrator, så vad tror du?

 

Att kombinera cirkeln med en fyrkant det görs in nyckeln till elementen och till det vi ser det vill säga civilisationens mest putsade stol, det vita porslinsaltare där vi avlägger vår assembler vittnesbörd och ser vad som vi verkligen kunde göra. WC och nyckeln till WC.

 

Men i kortbyxornas värld Everlast där vi lätt kan se att 1 blir 2 och hur 2 också kan bli 1, så ser vi idag även boxningen och även här är ringen en fyrkant. Så visst har cirkelns kvadratur en viss slagfärdighet

 

 

 

 

Läs mer
Att attackera allt som hindrar din symmetri

Carol Simons March 2012

 

Auto immun är bara ett sätt att se hur biologins renaste funktioner den levande kristallen av föränderlig funktion bildar döda kristaller i kroppen när energi saknas för att distribuera symmetri, vi behöver förhoppningsvis inte något frysfack för att visa att kristaller med samma form hela tiden inte är speciellt kompatibla med livet överhuvudtaget, en frisk människa har nog bara sådant i klockverkets centrala delar. 

 

Men har man det där lederna ska böjas, ja då skvallrar det en hel del om symmetri. Inte sant, eller vill du sanda min ord

-Pärla

 

Läs mer
bottom of page