top of page

Frequently avoided Questions

 

There are a lot of questions we continously avoid, with very high energetics in sights of the mind body and soul. Probably in order to maintain order and avoid disorder.

01

Är jag min kropp

 

Svaret på den frågan låter som om du vill undvika andra frågor. Hur menar du att vi skulle kunna veta det och inte veta det. Om vi utgår från att du bor i din kropp så är det något som du har och därmed också bor i.

02

03

Hur ser jag ut?

 

Du är en circulär introvers med i övigt okänt utseende som sitter i mörkret initi benkonsollen kraniet. Du ser ut genom att läsa vågorna som finns utanför dig, det sker med sinnena inte bara ögonen.

04

Vart bor jag?

 

Exakt vart i skallen någonstans du bor är och förblir relativt okänt en tid till verkar det som. Människan vet inte vart någonstans i skallen hon bor och hon är nog också rädd för att klappra tänderna och ställa sig själv den frågan. Hej i jag i skallen vart bort jag som inte ens vet hur jag ser ut..

05

Finns det ett liv före döden

 

Det är en mycket bra fråga. Eftersom vi inte har något som helst facit så kan ingen egentligen beröra området så seriöst som man borde för att kunna lämna ett bra svar på frågan.

 

Om det finns ett live före eller efter döden är kanske också den ultimata frågan för den som vill slippa hantera de frågor som gäller exakt här och exakt nu, så vad säger egentligen du?

Telepati med mina egna tankar

 

Det låter nog ganska bra det. Många ska vara så exotiska och söka sig så långt bort, men ofta kan det även finnas mycket intressant så väldigt nära.

bottom of page